Cursus

Cursus

Online cursus trailerladen

Trailerladen kun je leren!
Trailerladen is de grootste frustratie van paardeneigenaren wereldwijd. Een paard in een trailer stoppen, blijkt voor de meeste paardeneigenaren een gigantisch grote uitdaging. Toch kan iedere paardeneigenaar, met de juiste informatie, uitstekend leren trailerladen. Jij dus ook!

* Wil jij ook goed worden in trailerladen? *

* Wil je instructies kunnen volgen en kunnen oefenen wanneer het jou uit komt? *

* Wil je feedback op je vorderingen zodat je steeds verder kunt komen? *

Schrijf je dan nu in voor deze online cursus trailerladen!


Wat krijg je?

Je komt in een besloten facebookgroep waar je iedere maand een instructiefilmpje krijgt. Je krijgt uitleg bij de oefeningen en gaat vervolgens met je paard aan de slag. Je vorderingen zet je op film en plaats je in de facebook groep. Vervolgens ontvang je feedback op je filmpje zodat je weer verder kunt met oefenen. Je ziet de filmpjes van anderen mensen in de groep en de feedback die daar op gegeven wordt dus ook. Je leert van het instructiefilmpje, van de feedback op je eigen filmpje en van de feedback op andere filmpjes.

Je kunt het helemaal zelf bepalen.
Het grote voordeel van deze online cursus is dat je kunt oefenen wanneer het jou uitkomt! Je bent niet meer afhankelijk van het weer, de beschikbaarheid van de trailer of je vrije dagen. Je kunt jouw lessen inplannen waar en wanneer jij het wilt!

De cursus
De online cursus kun je op ieder maand starten en duurt 6 maanden. Je krijgt iedere maand een instructiefilmpje, feedback op je vorderingen en de mogelijkheid om te leren van de feedback op anderen.

Doe mee en wordt een ster in trailerladen!
Heb je besloten dat ook jij een ster wilt worden in trailerladen? Dat je wilt leren hoe je een paard ontspannen de trailer in zet zodat je voor eens en voor altijd afrekent met trailerlaadfrustraties? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in voor deze online cursus trailerladen.

Inschrijfformulier:

[recaptcha size:compact]

Na ontvangst van je bericht, neem ik telefonisch contact met je op om je inschrijving door te spreken en je voor te bereiden op je cursus.