Les

Les

Roos geeft les aan gemotiveerde paardeneigenaren die heel graag tijd en energie willen steken in trailerladen. Een paard is als vluchtdier van nature bang voor de trailer en de eigenaar moet bereid zijn te oefenen met zijn paard. Roos komt op locatie bij het paard.

Voor een trailerlaadles van Roos heb je een trailer nodig met een stevige laadklep en bodem. Oude houten trailers die in de wei staan en gebreken vertonen zijn niet geschikt als les-trailer. De trailer moet op een plek staan waar zowel jij, je paard als Roos droge voeten hebben en er moet genoeg ruimte zijn om de trailer heen. Bij slechte weersomstandigheden wordt de les verzet.

Je leert van Roos een stappenplan zodat je samen met je paard kunt gaan oefenen. Oefening baart kunst! Het stappenplan is voor iedereen geschikt en toepasbaar. Je krijgt van Roos de kennis en vervolgens ga je oefenen. Kom je vast te zitten dan kun je Roos een filmpje sturen of een nieuwe afspraak maken voor les. Je gaat gegarandeerd vooruit en wordt een ster in trailerladen.

Leslocaties kunnen gecombineerd worden zodat de reiskosten gedeeld kunnen worden. Roos kan ook een clinic of demonstratie geven op locatie. Wil je met meerdere mensen les van Roos? Dan kan dat geregeld worden. Voor mensen die graag oefenen wanneer het hen uitkomt of het vooral zelf willen doen, heeft Roos heeft een Online Cursus Trailerladen ontworpen.